Baschet-NBA: Echipa Los Angeles Lakers a obţinut al doilea succes consecutiv în finala Conferinţei de Vest

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa Los Angeles Lakers a obţinut al doilea succes consecutiv în finala Conferinţei de Vest a campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), impunându-se cu scorul de 105-103 în faţa formaţiei Denver Nuggets, graţie unui coş de trei puncte reuşit în ultima secundă de pivotul Anthony Davis, relatează Agerpres.

Recrutat în urmă cu un an, pentru a fi alături de starul LeBron James în tentativa de câştigare a celui de-al 16-lea titlu de campioană a NBA din istoria echipei californiene, Davis a înscris în total 31 de puncte pe parcursul jocului disputat duminică seara, fiind autorul ultimelor zece puncte ale echipei sale, inclusiv coşul salvator care a adus victoria lui Lakers, în “bula” de la Disney World.

Cel de-al treilea meci al finalei Conferinţei de Vest se va disputa marţi seara.

Câştigătoarea acestei confruntări se va lupta pentru titlul de campioană a NBA cu învingătoarea din finala Conferinţei de Est, în care se înfruntă Miami Heat şi Boston Celtics. După primele trei partide, gruparea din Florida conduce cu 2 victorii la 1, următorul duel fiind programat miercuri.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2