Baschet-NBA: Firma Nike il impiedica pe LeBron James sa-i dea tricoul cu nr. 23 lui Anthony Davis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Starul baschetului profesionist nord-american, LeBron James, nu-i va putea da tricoul cu nr. 23 noului sau coechipier de la Los Angeles Lakers, Anthony Davis, deoarece firma Nike se opune din motive comerciale, scrie AFP, titrat de Agerpres.

Schimbul de numere intre James, care a purtat cifra 23 in perioada cat a fost la Cleveland Cavaliers (2003-2010, 2014-2018) si sezonul trecut cat a evoluat la LA Lakers, si Davis, care a avut tricoul cu acest numar timp de sapte sezoane la New Orleans Pelicans, a fost refuzat de Nike. In cazul in care James ar prelua tricoul cu nr. 6 pe care l-a avut la Miami Heat (2010-2014) si ar fi renuntat la 23, pierderile financiare pentru Nike, sponsorul sau, s-ar cifra la zeci de milioane de dolari, deoarece deja este pus in vanzare un stoc foarte mare cu tricoul cu nr. 23 pentru LeBron James.

Cererea de schimbare a numerelor de pe tricou a fost facuta de LA Lakers dupa data limita impusa de NBA (15 martie), dar liga ar fi acceptat-o daca Nike ar fi fost de acord. Starul echipei a decis, in acest context, sa amane demersul ”din respect pentru fanii care deja au achizitionat sau doresc sa-si achizitioneze tricoul cu nr. 23”, mentioneaza sursa citata, indicand ca Davis va purta nr. 3.

Foto: CBNC.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2