Basescu: Adevaratul proiect de tara – unirea cu Republica Moldova

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PMP, Traian Basescu, considera ca proiectul „Unirea Romaniei cu Republica Moldova” al partidului pe care il conduce este adevaratul proiect de tara si ii indeamna pe alesii locali sa voteze in mod simbolic in consiliile locale dorinta de unire cu Republica Moldova, informeaza AGERPRES.

El a mentionat ca 106 localitati din R. Moldova au votat simbolic, in consiliile locale, unirea cu Romania.

„Romana este singura tara afectata de Pactul Ribbentrop-Molotov si care nu a indepartat efectele acestui pact criminal. (…) Singura tara care nu a facut actul de demnitate nationala de a-si recupera teritoriile samavolnic rapite de Pactul Ribbnetrop-Molotov este Romania.(…) De altfel, cred ca acesta este adevaratul proiect de tara. Glume de genul „Sa intram in zona euro” – proiect de tara, „Sa intram in Schengen” – proiect de tara sunt de un ridicol absolut pentru ca noi avem aceste obligatii prin Tratatul de aderare la UE.

Noi consideram ca acesta este adevaratul proiect de tara – reunificarea tarii – si vom demara o campanie de explicare a acestui proces indemnand consiliile locale sa voteze im mod simbolic, ca semnal de raspuns pentru gestul comunitatilor din Republica Moldova, dorinta de unire cu aceasta”, a afirmat Basescu marti dupa sedinta Consiliului Executiv National al Partidului Miscarea Populara.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole