Basescu: Corlatean a dezinformat, se impune demiterea imediata a acestuia

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele Traian Basescu sustine ca se impune demiterea “imediata” a ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlatean, pe motiv ca acesta a dezinformat, intrucat a dorit sa ii impiedice pe romanii din strainatate sa isi exercite dreptul constitutional de a vota.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale transmis sambata AGERPRES, seful statului a luat nota de pozitia Biroului Electoral Central cu privire la posibilitatea ca Ministerul Afacerilor Externe sa mareasca numarul sectiilor de votare din strainatate, astfel incat sa permita tuturor cetatenilor romani din afara granitelor sa-si poata exercita dreptul constitutional de a vota.

Traian Basescu afirma ca Titus Corlatean a dezinformat atunci cand a afirmat ca nu poate mari numarul sectiilor de votare din strainatate.

“Domnul presedinte Traian Basescu a luat nota de dezinformarea pe care ministrul Afacerilor Externe, domnul Titus Corlatean, a lansat-o in spatiul public prin declaratia de presa de vineri, 7 noiembrie a.c., in care a afirmat ca legal nu poate mari numarul de sectii de votare din strainatate, desi BEC a dat o astfel de aprobare prin Hotararea nr. 4H/4.11.2014 publicata ca atare in Monitorul Oficial”, se arata in comunicatul citat.

Presedintele Basescu considera necesara luarea masurilor care se impun pentru ca toti romanii aflati in strainatate sa poata vota.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *