Basescu: Daca ANAF vrea sa fie corect trebuie sa publice si lista datoriilor statului

home camp2
home camp2
home camp2

traian-basescu 2Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca daca ANAF vrea sa fie corect trebuie sa publice si lista datoriilor statului fata de firme si persoane fizice, informeaza AGERPRES.

”Asa ar fi corect. 1. ANAF a publicat lista firmelor care au datorii la stat. Este corect. 2. Urmeaza sa fie publicata lista persoanelor fizice care au datorii la stat. Este corect. 3. Daca ANAF vrea sa fie corect pana la capat, trebuie sa publice si lista datoriilor statului fata de firme si persoane fizice (ex: datorii la rambursari TVA, neachitarea subventiilor pentru agricultori, procese pierdute de stat cu firme romanesti, procese pierdute de stat cu privire la drepturi salariale sau despagubiri pentru condamnari la CEDO, rambursari stabilite de instante cu privire la incasarea abuziva a taxei de mediu achitata de posesorii de autoturisme etc, etc). Asa ar fi corect”, a scris Basescu, duminica, pe pagina sa de Facebook.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. Dinu

    Base,te-ai trezit?Cand erai presedinte ai tinut cu ursu,amu de cand va haituieste si pe voi parca incepeti sa mai si ganditi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *