Basescu declara ca MP nu face niciun fel de alianta inainte de alegeri

home camp2
home camp2
home camp2

traian basescuMiscarea Populara nu face niciun fel de alianta inainte de alegeri, a declarat sambata liderul partidului Traian Basescu, scrie agerpres.

“Nu facem niciun fel de alianta inainte de alegeri, nu as vrea sa aud de combinatii premergatoare alegerilor in vreo organizatie, este esential pentru noi sa stim ce potential avem. De asemenea, de la alte partide, in mod deosebit de la cele mari, sunt oameni care joaca la doua capete, nu stiu daca vor avea succes in interiorul partidelor lor si incearca sa isi intinda antenele si sa aiba contacte cu organizatiile noastre, este frecventa situatia, va atentionez sa nu va pacaliti. Puneti-va candidati, nu stati sa asteptati sa vedeti X-ulescu de la un partid sau altul daca vine sau nu. Tipul acesta de joc este specific celor doua partide mari”, a spus Basescu, in deschiderea sedintei Colegiului National al Miscarii Populare.

El a mentionat ca partidul ramane deschis pentru oameni noi. “Nu va pacaliti cu jocul pe care il fac cei din partidele mari, care nu stiu daca vor fi acceptati pe lista de candidati sau nu. Sunt multumit de valul de inscrieri de oameni noi, chiar daca aceasta inseamna si lipsa de experienta. Nu o tratati dramatic, ci trebuie sa ne asumam si lipsa de experienta a multora dintre membrii de partid care au venit decisi sa faca politica. Sper ca, la sfarsit, sa putem anunta parte dintre candidatii la functiile de primari de municipii, in functie de ce o sa stabilim impreuna”, a afirmat Basescu.

Potrivit acestuia, la reuniunea de sambata trebuie facuta o evaluare a pregatirii organizatiilor pentru alegeri.

Mai multe detalii pe agerpres

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *