Basescu: Dupa europarlamentare, se vor produce reasezari pe scena politica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Traian Basescu s-a declarat miercuri convins ca, dupa alegerile pentru Parlamentul European, se vor produce schimbari pe scena politica si ca formatiunile de dreapta ar putea sa avanseze un singur candidat la alegerile prezidentiale din Romania, scrie Agerpres.

Daca dreapta se va uni dupa europarlamentare, candidatul acesteia va castiga alegerile, s-a aratat convins Traian Basescu, intr-un interviu pentru portalul din Republica Moldova Unimedia.

El a mai mentionat ca Romania va opta dupa europarlamentare pentru mentinerea portofoliului agriculturii in Comisia Europeana.

In privinta Republicii Moldova, Basescu a mentionat necesitatea ca partidele pro-europene sa invinga la alegerile parlamentare de la sfarsitul anului. Dupa aceste alegeri, politicenii de la Chisinau ar trebui sa reia discutiile in privinta celei mai bune solutii pentru asigurarea securitatii, a apreciat seful statului roman, sugerand ca o astfel de solutie ar fi aderarea la NATO.

In alta ordine de idei, seful statului a declarat ca in 5-6 ani UE ar putea sa nu mai depinde de gazele lichefiate livrate de Rusia.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1