Basescu: Federatia Rusa, partener al gruparilor teroriste

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca Federatia Rusa este un stat partener al gruparilor teroriste din Estul Ucrainei, scrie Agerpres.

„Situatia din regiune va fi dominata de problema ucraineana unde punctul nostru de vedere este cel exprimat ieri (n.r. luni) si il repet. Atata timp cat Federatia Rusa sustine gruparile teroriste din Donetk si Lugansk este un partener al gruparilor teroriste. Stiu ca si unora din Romania le displace desemnarea gruparilor din Donetk si Lugansk ca fiind grupari teroriste, dar atata timp cat aceste grupari iau ostateci reprezentanti OSCE, fac ziduri vii din populatie in fata institutiilor pe care le ocupa, jefuiesc, ele nu pot fi decat grupari teroriste, asa cum sunt definite de presedintele Porosenko, cred ca este cel mai autorizat sa defineasca tipul de grupari care actioneaza in Estul Ucrainei”, a spus seful statului pe aeroportul „Henri Coanda”, inainte de plecarea la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est care se desfasoara la Varsovia.

El a aratat ca la acest summit mai participa presedintii din Slovacia, Republica Ceha, Ungaria, Bulgaria, Letonia, Lituania, Estonia, Polonia.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2