Basescu: In viata mi se pare ca trebuie sa faci doua lucruri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Traian Basescu a declarat joi la Conferinta nationala a agricultorilor ca, dupa ce in familia a aparut un proprietar de teren agricol, i se pare ca in viata sunt importante doua lucruri, respectiv copiii si pamantul, transmite Agerpres.

“Acum, dupa ce in familie am un proprietar — si sigur eu sunt capul rautatilor—, mi se pare ca in viata trebuie sa faci doua lucruri: sa ai copii si sa ai pamant”, a spus seful statului la Conferinta “Agricultura romaneasca intre subzistenta si performanta”.

El a aratat ca a venit la acest eveniment nu numai in calitate de presedinte, ci pentru ca si el este un mic agricultor. Basescu a adaugat ca, dupa ce isi termina mandatul, ar putea sa se inscrie in Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania pentru a beneficia de sprijinul agricultorilor.

Seful statului a aratat ca pe site-ul Presedintiei a fost publicat cadrul national strategic pentru dezvoltare durabila a sectorului agroalimentar si a spatiului rural in perioada 2014-2020, iar ceea ce se propune, in linii mari, este finantat prin resursa financiara europeana. El considera ca acest document ar trebui distribuit Parlamentului si agricultorilor, pentru ca acolo exista o proiectie a obiectivelor precise pentru agricultura romaneasca.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2