Basescu: Obiectivul meu e ca Ponta sa nu mai poata deveni presedinte

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Seful statului, Traian Basescu, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca obiectivul sau este ca in noiembrie Victor Ponta sa ajunga la un nivel la care sa nu mai poata deveni presedintele Romaniei, transmite Agerpres.

Prezent la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara Alba, acesta a fost intrebat ce se va intampla cu Romania dupa plecarea sa de la Cotroceni, Traian Basescu afirmand ca “e usor de raspuns”.

“Daca ati vazut, ca raspuns la atacurile mizerabile pe care Ponta si televiziunile lui le fac la adresa mea, a familiei mele, nu ezit sa raspund. Iar obiectivul meu, chiar daca aceasta atitudine are pierderi electorale si pentru mine, este ca pana in noiembrie acest om sa ajunga la un nivel la care sa nu mai poata deveni presedintele Romaniei”, a spus Basescu.

Traian Basescu a participat sambata, alaturi de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara Alba la Casa de Cultura a Studentilor si s-a intalnit cu membri ai conducerii Universitatii “1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *