Basescu: Revolutia in 1989 a fost confiscata de urmasii fostilor comunisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la Congresul extraordinar al PNTCD, care se desfasoara la Poiana Brasov, ca Revolutia din 1989 a fost confiscata de urmasii fostilor comunisti, iar acestia sunt, in opinia sa, extrem de „toxici” pentru viitorul Romaniei, deoarece „lumea tinde sa ii crediteze datorita tineretii lor”, informeaza Agerpres.

Traian Basescu a sustinut ca premierul Victor Ponta este exemplificarea perfecta a „farsorului”, capabil sa spuna un lucru la Houston si exact contrariul la Beijing, unde isi exprima admiratia pentru Partidul Comunist Chinez.

„Deci tipul acesta de farisei din generatia tanara sunt cel putin la fel de periculosi pentru democratie ca cei care i-au crescut, fie ei Iliescu, Nastase sau Barladeanu. Sunt mult mai periculosi pentru ca lumea tinde sa ii crediteze datorita tineretii lor, iar marea problema pe care o avem azi este ca nu avem mijloace sa explicam populatiei, electoratului, cat de toxica este generatia de politicieni care s-a asezat in locul vechilor comunisti, care s-a asezat in siajul vechilor comunisti”, a afirmat Basescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2