Basescu, romanilor: Victor Ponta este dependent de baroni

home camp2
home camp2
home camp2

Presedintele Traian Basescu le-a transmis miercuri romanilor sa “nu-l aduca” la Palatul Cotroceni pe liderul PSD, Victor Ponta, sustinand ca acesta este “dependent de baroni”, scrie Agerpres.

“Eu le spun romanilor ca mesaj: ‘Nu aduceti la Palatul Cotroceni un om care este dependent de baroni’, pentru ca se va baroniza tara si nimeni nu va mai putea sa lupta impotriva lor. (…) Nu am nicio retinere sa spun Victor Ponta. El spune “vreau schimbarea!”. Ce vrei sa schimbi, Ponta? Faptul ca a inceput sa mearga justitia? Vrei sa schimbi ANI? Vrei sa schimbi Codul Muncii?

Vrei sa schimbi legea educatiei? Vrei sa schimbi modul cum s-au neutralizat politic SRI, SIE? Vrei sa schimbi modul in care nu mai sunt controlate politic DNA si DIICOT? Ce vrei sa schimbi? Consolideaza! Numai ca un astfel de politician controlat de baroni si care ii apara, nu spun povesti, nu le-am inventat eu. Tot timpul mesajul lui Ponta este sa plece presedintele ca pe urma terminam cu anchetele impotriva baronilor”, a spus Basescu, la Adevarul Live.

El a apreciat ca ar fi o greseala fundamentala ca romanii sa-l voteze pentru Presedintie pe Victor Ponta.

“Romanii nu-si dau seama ce pericol urias ii pandeste sa aduca la Cotroceni un om care intr-un fel sau altul numeste procurorii, judecatorii la ICCJ, controleaza serviciile de securitate ale tarii. Este o greseala fundamentala si vor avea decizii pe care le va lua impins de baroni, si nu impins de constiinta lui sau prioritatile lui”, a mai spus seful statului.

Presedintele Traian Basescu a mai sustinut ca Victor Ponta nu are nicio sansa sa ajunga presedintele Romaniei.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *