Basescu: Sunt foarte pregatit sa predau mandatul

Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Curtea Constitutionala (CCR), ca este pregatit sa predea mandatul de sef al statului noului presedinte ales Klaus Iohannis si ca va fi la dispozitia acestuia pana pe 21 decembrie pentru orice „transfer de informatie”, informeaza Agerpres.

„Ma bucur ca a venit si ziua asta. Sunt foarte pregatit sa-l predau ( mandatul — n.r). Vom stabili un proces de derulare a tranzitiei in care consilierii mei stau la dispozitia viitorilor consilieri ai dlui Iohannis, iar eu la dispozitia domnului presedinte Iohannis pana pe 21 decembrie pentru orice transfer de informatie”, a declarat Basescu, la CCR, unde urmeaza sa inceapa ceremonia de validare in functie a presedintelui ales Klaus Iohannis.

Intrebat daca are emotii cu acest prilej, Basescu a raspuns ca nu: „Am sentimentul ca se incheie o perioada in care am fost extrem de onorat sa indeplinesc aceasta functie, dar care trebuie transferata democratic catre presedintele ales al romanilor”.

Curtea Constitutionala a Romaniei a confirmat vineri, cu unanimitate, rezultatele alegerilor prezidentiale si avalidat alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2