Bataie intre mai multi elevi din Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1

pumn bataieLuni, 16 noiembrie, la ora 09.15, in urma unei solicitari telefonice, jandarmii sigheteni care efectuau patrularea auto pe raza municipiului Sighetu Marmatiei au intervenit pentru aplanarea unui conflict intre doi elevi la Liceul Tehnologic Marmatia, informeaza Jandarmeria Maramures.

La fata locului a fost identificat Catalin S., de 17 ani din municipiu. Pe  fondul neintelegerilor cu un alt elev, a provocat un scandal, iar pe motiv ca ar fi fost  injurat, l-a palmuit pentru expresiile adresate. Tanarul sighetean a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 500 lei.

La orele 17.20, pe  timpul patrularii pe str. Bogdan Voda din Sighetu Marmatiei, un echipaj de jandarmi a fost solicitat verbal sa intervina pentru aplanarea conflictului din incinta Scolii nr. 4.

La aceasta institutie, desfasoara orele de curs si elevii din cadrul Liceului Tehnologic Forestier. A fost identificat Alexandru V., de 16  ani din Sighetu Marmatiei, care conform relatarilor celor prezenti, l-a lovit cu palma peste fata pe Florin M. Tanarul a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 500 lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2