Colinde cu pumni si picioare la Borsa. Victimele, asteptate azi la declaratii la politie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pumn bataieBorsa revine in atentia opiniei publice cu scandaluri care au facut celebru orasul in toata Romania. In noaptea de 26 spre 27 decembrie, 11 insi au intrat in casa peste sase persoane care se aflau la colindat. Dupa cativa pumni si picioare impartiti in casa uneia dintre victime, bataia s-a mutat afara, de data aceasta la ea luand parte nu mai putin de 20 de persoane.

Una din victime, C. D. I. a declarat ca in 31 decembrie victimele sunt asteptate la politie pentru a da declaratii vizavi de incidentele petrecute de Craciun.

„Scandalul a inceput in seara zilei de 26 spre 27 decembrie, cand noi, 6 persoane, ne aflam in casa unui prieten. Au intrat peste noi in casa 11 oameni, alti noua asteptand afara. Ne-am batut cu ei in casa si apoi am iesit afara. Nu stiu care au fost motivele pentru care au fost peste noi in casa, cred ca razbunare sau de la o fata. Au intrat cu masinile in curte. Stim si cine sunt agresorii, clanul Malek, am sunat la politie, care a venit peste o jumatate de ora. Noi am depus plangeri la politie si azi mergem sa dam declaratii.

De la medicul legist s-au primit intre 90 si 180 de zile de recuperare. Avem pe unul care are 120 de zile de recuperare, altul are 90 de zile, dar avem si cu 180 de zile de recuperare. Nu am mai avut probleme cu ei pana acum”, a spus C. D.I.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2