Baxuri de țigări descoperite într-un apartament din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Marți, 8 noiembrie, la ora 14.07, polițiștii băimăreni au fost sesizați de către un bărbat de 34 de ani, prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că într-un apartament a găsit mai multe baxuri de țigări.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, apelantul împreună cu un bărbat de 73 de ani din Sălaj, s-au deplasat într-un apartament de pe strada Păltinișului din Baia Mare, pentru a ridica mai multe obiecte de mobilier dintr-un apartament.

Proprietara apartamentului este o femeie de 43 de ani, care este plecată din țară de mai mulți ani și este fiica bărbatului de 73 de ani, care a descoperit țigările.

Întrucât butucul ușii de acces în apartament era defect sau schimbat, bărbații au rupt butucul ușii ocazie cu care, în interior au găsit mai multe baxuri de țigări netimbrate despre care nu cunosc proveniența lor

În urma actelor de urmărire penală efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a fost ridicată în vederea confiscării speciale, cantitatea de 7.100 de pachete de țigări de diferite mărci, în valoare totală de aproximativ 113.600 de lei, reprezentând produse accizabile supuse marcării, ce trebuie plasate sub regim vamal, provenite din contrabandă.

În cauză, sunt efectuate verificări pentru identificarea participanților la activitatea infracţională şi pentru tragerea acestora la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și contrabandă.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole