Beach Handball: Un localnic din Ferneziu a lasat fara telefon un sportiv maghiar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In timpul desfasurarii „Campionatului European de Beach Handball” din Baia Mare, jandarmii au fost sesizati de catre un sportiv din cadrul echipei Ungariei, cu privire la faptul ca i s-a furat un telefon mobil.

Jandarmii au procedat la localizarea aparatului telefonic cu ajutorul sistemului de localizare GPS. Impreuna cu sportivul, dar si cu unul dintre organizatorii evenimentului, lucratorii de la Jandarmeria Maramures s-au deplasat in cartierul Ferneziu din Baia Mare unde, in fata unui local public, au identificat un barbat care avea acel telefon asupra lui, mobilul fiind recunoscut si de pagubit.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “In conformitate cu prevederile art. 61 din Codul de Procedura Penala, echipajul de jandarmi a intocmit un proces verbal cu aspectele constatate iar acesta impreuna cu faptuitorul s-au predat organelor de politie pentru continuarea cercetarilor. Telefonul a fost recuperat si restitutit partii vatamate. Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic de urgente 112.”

Foto: Arhiva ZiarMM.ro

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole