septembrie 19, 2021

BEC a respins inscrierea USR-PLUS in alegeri. Liderul USR, Dan Barna: Vom contesta la Inalta Curte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

”BEC a respins azi abuziv inscrierea Aliante USR PLUS in competitia electorala. Rusia e aici”, a anuntat, joi, pe Facebook oficialul PLUS, Liviu Iolu.

Motivul BEC a fost acela ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura ca presedinti ai USR, respectiv PLUS in Registrul partidelor politice, a explicat ulterior un comunicat de presa al PLUS.

Liderul USR Dan Barna a anuntat ca decizia BEC va fi contestata la Inalta Curte.

„Vom contesta la Inalta Curte decizia BEC. Maine o vom depune, am foarte mare incredere in intelepciunea judecatorului de la Inalta Curte. Oricare va fi decizia Inaltei Curti, Alianta merge mai departe. Vom fi prezenti la alegeri, vom vedea in ce forma. Romania si romanii chiar merita sa poata vota si o alta categorie de politicieni – cei care nu folosesc institutiile statului pentru a bloca democratia din Romania”, a declarat Barna.

Si Dacian Ciolos a reactionar dur. „Este o insulta la adresa electoratului si un act nedemocratic total. PSD si ALDE, impreuna cu satelitii sai, distrug principiul elementar al democratiei prin incalcarea dreptului de a candida si a fi ales.

Vom face toate demersurile necesare si vom protesta pana cand acest act nedemocratic si ilegal va fi indreptat. De la primul anunt ca intram in politica si pana astazi suntem tinta celor mai murdare atacuri. Cand au vazut ca nu ne lasam intimidati, au trecut la manevrarea politica a institutiilor statului. Fac un apel la toti membrii PLUS si USR sa se solidarizeze si sa luptam impotriva acestui act nedemocratic”.

realitatea.net

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2