Biroul Electoral Baia Mare  a admis plângerile PNL și a cerut poliției să ia măsuri pentru oprirea campaniei ilegale a lui Gabriel Zetea și Adrian Todoran pe Facebook

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE – PNL Maramureș: Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Baia Mare, județul Maramureș, a admis sâmbătă, 26 septembrie, plângerile depuse de PNL Baia Mare împotriva publicația EMaramureș (deținută de către S.C. XAOS REGIONAL MEDIA S.R.L.) prin publicarea de mesaje electorale plătite, atât pe pagina proprie de Internet www.emaramures.ro, cât și pe paginile de socializate deținute de către această publicație, după ora 07:00 a zilei de 26.09.2020, prin care este promovat Gabriel Zetea, candidatul Coaliției pentru Maramureș la funcția de președinte al Consiliului Județean.

De asemenea, a fost admisă plângerea depusă împotriva candidatului PMP la Primăria Baia Mare, Adrian Todoran, pentru continuarea campaniei pe rețelele de socializare prin mesaje sponsorizate.

Biroul Electoral Maramureș a dispus înlăturarea materialelor de propagandă electorală de pe Facebook şi a sesizat Poliţia pentru ca persoanele responsabile să fie amendate.

În sprijinul sesizării, PNL Baia Mare a anexat și print-screen-uri de pe paginile de Facebook emaramures și Adrian Todoran , care dovedesc încălcarea legii de către cei care au continuat ilegal campania electorală.

Știrea inițială:

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Baia Mare a admis la data de 26 septembrie plângerea formulată de PNL Baia Mare prin care s-a sesizat încălcarea prevederilor de către publicația Emaramureș, prin publicarea de mesaje electorale plătite atât pe pagina proprie, cât și pe paginile de socializare deținute de această publicație, după ora 07.00 a zilei de 26.09.2020, prin care este promovat candidatul Coaliției pentru Maramureș la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

De asemenea, BEC Baia Mare a admis și plângerea formulată de Mircea Cirț, candidatul PNL la funcția de primar, care a sesizat încălcarea prevederilor legale de către Adrian Todoran, candidat PMP la funcția de primar al municipiului, prin continuarea campaniei după ora 07.00 a zilei de 26.09.2020, prin utilizarea de afișaje plătite pe pagina rețelei de socializare Facebook Adrian Todoran Deputat pentru Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2