BEC nu a admis nicio cerere de anulare a alegerilor sau de renumarare a voturilor

PNL

Vot-stampilaBiroul Electoral Central nu a admis, in cadrul sedintei de vineri, nicio cerere de anulare a alegerilor din 5 iunie sau de renumarare a voturilor, a anuntat purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central (BEC), Iulian Ivan. “Biroul Electoral Central, in cadrul sedintei de astazi, nu a admis nicio cerere de anulare a alegerilor sau de renumarare a voturilor”, a spus Ivan.

El a precizat ca toate procesele verbale privind centralizarea rezultatelor votarii, incheiate la nivelul birourilor electorale ale sectiilor de votare sau la nivelul birourilor electorale de circumscriptie, se vor regasi pe site-ul BEC.

Iulian Ivan a mai afirmat ca eventualele neconcordante de la sectiunea Statistici de pe site-ul BEC au fost determinate de caracterul preliminar si provizoriu al informatiilor postate anterior, fiind remediate.

“Precizam ca eventualele neconcordante regasite pe site-ul Biroului Electoral Central, la sectiunea Statistici, au fost determinate de caracterul preliminar si provizoriu al informatiilor postate anterior. Aceste neconcordante au fost remediate ca urmare a solutiilor pronuntate de birourile electorale de circumscriptie in solutionarea contestatiilor formulate asupra valabilitatii voturilor exprimate, respectiv a identificarii si remedierii in conditiile legii a unor erori sau necorelari in procesele verbale ale birourilor electorale ale sectiilor de votare”, a explicat Ivan.

El a adaugat ca, in cazul alegerilor pentru primari, prezenta la vot a fost de 48,17%.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2