septembrie 28, 2021

Becali joaca ultima carte care l-ar putea scoate din inchisoare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Gigi Becali a recurs la ceea ce pare a fi ultima sansa a sa de a ieși din inchisoare. Latifundiarul din Pipera cere ajutorul Parlamentului, pentru a i se permite sa paraseasca puscaria si sa se opereze, scrie dcnews.ro.

Avocata acestuia a depus o petitie la comisia impotriva abuzurilor, din Parlament, in cadrul careia reclama modul in care autoritatile se comporta cu Gigi Becali. Legislativul ar putea trimite o comisie la Penitenciarul Poarta Alba, care sa-l audieze pe patronul stelist.

Becali, dezavantajat de legi care nu mai sunt in vigoare

Avocatul susține ca toate cererile de permisie inaintate pana in prezent de Gigi Becali au fost respinse in temeiul unor norme metodologice care nu mai sunt insa in vigoare.

“Am depus o petitie la Comisia de abuzuri. De la 11 februarie 2013, Curtea de Apel Bucuresti a constatat caracterul inegal al normelor metodologice prin care s-au adus conditii suplimentare la legea de executare a pedepselor. Si aliniatul 4 al articolului 1 din decizia 486 din 2008 a fost socotita ilegala si s-au suspendat efectele ei.

Asta inseamna pentru domnul Becali ca toate cererile de permisie de a vizita familia au fost respinse fara fundament legal, toate abuzurile nu mai au acoperire legala si nu am niciun dubiu ca Comisia va constata de indata acest lucru.

Gigi Becali avea dreptul la 25 de zile de permisie, dar nicio zi nu i-a fost acordata, motiv pentru care vom depune plangere penala si vom cere despagubiri pentru aceasta deteriorare grava a relatiilor de familie”, a declarat Maria Vasii, aparatoarea lui Becali, citata de romaniatv.net.

Gigi Becali sufera de hernie de disc si incearca sa obtina din partea magistratilor o intrerupere a pedepsei, pentru a se putea opera in afara tarii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2