BEJ a interzis afisele cu USL in Maramures, dupa sesizarea liberalilor

sigla-uslPartidul National Liberal Maramures a sesizat Biroul Electoral Judetean Maramures privind utilizarea de catre alianta electorala PSD+UNPR+PC a semnului electoral si a denumirii aliantei Uniunea Social Liberala, ambele sub acronimul USL.

Biroul Electoral Judetean a analizat contestatia depusa de PNL Maramures si a admis plangerea formulata de organizatia judeteana a partidului.Totodata, BEJ Maramures a dispus inlaturarea afiselor electorale  folosite de alianta PSD-UNPR-PC, care contin denumirea Uniunea Social Liberala, sub forma acronimului „USL”, de pe raza judetului. Masura administrativa va fi dusa la indeplinire de catre primarii localitatilor din judetul Maramures.

„Partidul National Liberal face apel la decenta si la bun-simt, la respectarea electoratului si a aspectelor juridice care garanteaza o campanie curata. Protocolul USL nu permite niciunui partid sa utilizeze insemnele aliantei daca nu candideaza tot sub umbrela aceleiasi aliante. Alianta PSD-UNPR-PC utilizeaza semnul electoral si denumirea USL, fara acordul PNL, in scopul inducerii in eroare a electoratului.

Cu siguranta, PSD cunoaste elementele juridice, dar in lipsa unor proiecte reale, opteaza pentru o campanie bazata de falsuri, pentru dezinformarea opiniei publice. PNL Maramures saluta asadar decizia Biroului Electoral Judetean, apreciind ca este una normala si corecta atat fata de partid cat si fata de electorat”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2