Beneficiarii ASSOC au inceput pregatirile pentru luna Martisorului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

martisorTinerii cu dizabilitati din Centrul de Zi al Asociatiei Profesionale Neguvernamentale de Asistenta Sociala ASSOC, impreuna cu psihologii si voluntarii institutiei au inceput pregatirile pentru luna martie, cand vor marca sosirea primaverii. Acestia confectioneaza manual martisoare, podoabe aducatoare de noroc, pentru a le darui persoanelor dragi.

“Am inceput sa confectionam martisoare, de cateva saptamani. Sunt facute din pasta de modelaj. Noi le pictam si le dam o forma frumoasa, iar apoi le vom oferi doamnelor si domnisoarelor care lucreaza in institutia ASSOC si in alte institutii”, a declarat Vasile Balint, beneficiar al Centrului de Zi.

Beneficiarii sunt incantati sa personalizeze martisoarele lucrate manual si asteapta cu nerabdare momentul in care vor darui podoabele lucrate de ei.

“Mi se pare foarte frumos si abia astept sa le daruim. Particip cu multa placere la activitatile care se desfasoara aici la ASSOC”, a spus Valer Marc, beneficiar ASSOC.

Dincolo de tot ce inseamna micul obiect, prins intr-un snur alb cu rosu, activitatile desfasurate in Centrul de Zi ASSOC ii ajuta pe beneficiari sa-si dezvolte abilitatile manuale si creativitatea.

“Prin aceste activitati, tinerii nostri isi dezvolta rabdarea si imaginatia, insa cel mai important este faptul ca beneficiarii lucreaza cu multa placere, crescandu-le stima de sine atunci cand activitatea este dusa la bun sfarsit”, a declarat Ella Lendeczki, psiholog ASSOC.

ZiarMM

assoc martisor

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2