Benny Adegbuyi si Florin Cardos, capetele de afis ale celei de-a doua gale din cadrul Ayo Fighting Tournament: AYO2 Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Super gala AYO 2 (11 Noiembrie, Sala Sporturilor – ora 19:00) reprezinta al doilea eveniment din  cadrul circuitului AYO Fighting Tournamentsi are misiunea de a promova Baia Mare ca un punct important pe harta sporturilor de contact din Romania.

Singura promotie care promoveaza atat kickboxul cat si boxul va propune o intrecere de zile mari careva aduna in ring cei mai cunoscuti sportivi din tara, cu un Fight Card de exceptie care consta in 8 meciuri de kickbox si 4 meciuri de box profesionist.

In cadrul sectiunii KICKBOX, gala va debuta cu 2 superfight-uri in PiramidaCategoriei 75kg. satmareanul Anghel Cardos il infrunta pe Alin Cimpan in prima semifinala, in timp ce Nino Pattvean va lupta cu Maxim Pleshko in cea de-a doua.

Castigatorul Piramidei va avea sansa de a lupta in viitor pentru prima centura AYO Fighting Tournament la 75kg – kickbox.

Tot un meci care va propulsa castigatorul spre o viitoare centura va avea loc la 65kg, unde tanarul Ionut Popa va lupta contra experimentatului Marius Graunte.

La 71 kg, Andrei Ostrovanu, sportiv stabilit in Olanda, lupta impotriva lui Daniel Bosioc.

La 81 kg, clujeanul Adrian Cibu, il infrunta pe bistriteanul Emilian Sangeorzan, in timp ce categoria 85kg propune superfight-ul dintre moldoveanul Aurel Ignat si bucuresteanu Dragos Imbrea.

La supergrea (100+ kg) satmareanul Marius Munteanu va lupta impotriva lui Nnadi Kristof din Ungaria.

Gala AYO2 propune si patru meciuri de BOX profesionist, avandu-i in prim plan pe: Benny Adegbuyi, aflat la primul meci de box din cariera dupa ce a facut performanta in kickbox, ajungand numarul 2 mondial in Glory, respectiv campionul Mediterranean WBC Florin Cardos, din Baia Mare, care lupta cu Samuele Esposito, un sportive mai bine clasat in BoxRec, pentru a urca in ierarhia mondiala cu gandul la un viitor meci pentru titlul mondial.

Tot in cadrul sectiunii de box, maramuresanul Adrian Bohotici va lupta impotriva lui Andrei Crivat la supergrea, in timp ce Catalin Paraschiveanu, romanul plecat sa cucereasca Europa, va lupta impotriva maghiarului Laszlo Fazekas.

Va asteptam in numar cat mai mare la Sala Sporturilor, incepand cu ora 17:00 pentru a va sustine favoritii!

Biletele (35 lei acces general / 200 lei acces VIP – loc la masa rezervata, catering, tratament special) se pot achizitiona de la Ayo Gym, Ayo Restaurant, Millenium si Sala Sporturilor sau online pe Eventim.ro https://goo.gl/UhDLLj

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. riti

    nu are cum sa castige Cardos pentru ca nu este un boxer de calibru italianului , se va face de cacao ca si in Anglia

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2