Berbești: Militarii maramureșeni au depus coroane si jerbe de flori la troița legionarilor polonezi (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 23 iunie, militarii Centrului Militar Județean Maramureș și cei ai Batalionului 612 Artilerie Antitanc ,,Maramureș’’ au participat la evenimentul ,,100 de ani de relații militare internaționale polono-române”, care a avut loc în localitatea Berbești.

„În data de 23.06.2021, în localitatea Berbești, la Monumentul dedicat Legionarilor Polonezi a fost celebrat evenimentul ,,100 de ani de relații militare internaționale polono-române”.

La eveniment au participat demnitari din Republica Polonă, oficialități județene și locale, militari români și polonezi, precum și numeroși localnici. Activitatea s-a încheiat cu depuneri de coroane și jerbe de flori la Troița Legionarilor Polonezi de către militarii Centrului Militar Județean Maramureș și cei ai Batalionului 612 Artilerie Antitanc ,,Maramureș’’.

A onorat cu prezența la acest eveniment și locțiitorul comandantului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina’’, general de brigadă doctor Nicolae Tonu”, a spus lt.col. Marius Mihai din cadrul Centrului Județean Militar Maramureș.

Vlad HERMAN

Foto: lt.col. Marius Mihai

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2