Berlinul, declarat Noua Capitala Vegetariana a lumii de o revista americana 

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

regim-vegetarianRevista americana de gastronomie “Saveur” a acordat Berlinului titlul de Noua Capitala Vegetariana, informeaza agentia DPA citata de Agerpres.

“Berlinul este primul oras occidental important unde vegetarianismul a reusit o paritate culinara completa cu dieta traditionala carnivora”, a argumentat Alexander Lobrano in publicatia care a acordat premiul.

Bucataria fara carne, cu accente central-europene, este “unica si adesea geniala” la Berlin, a continuat autorul articolului.

Alexander Lobrano a ales barul ‘Daluma’ si restaurantul ‘Cookies Cream’ ca doua dintre cele mai bune exemple de gastronomie supernutritiva pe care Berlinul le are de oferit.

Potrivit portalului de turism al capitalei germane “Visit Berlin” in acest oras sunt aproximativ 30 de snack bar-uri si restaurante vegane si 300 vegetariene. Chiar si fast-food-urile din Berlin ofera “voeners”, adica “doner kebab” vegetarian, mai scrie DPA. De fapt, doner kebabul turcesc traditional este facut din carne de miel, pui sau vita fripta pe un ax rotativ, apoi amestecata cu ceapa, rosii, castraveti, salata, asezonate cu diferite sosuri si servit mai ales in lipie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2