Beyonce este cea mai bine platita femeie din industria muzicala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Beyonce se afla in fruntea listei Forbes a celor mai bine platite femei din industria muzicala, dupa ce a obtinut venituri de 115 milioane de dolari pe parcursul anului trecut, relateaza starpulse.com citat de Agerpres.

Starul pop a castigat o mare parte de bani prin turneul sau international “The Mrs. Carter World Tour”, dar si din lansarea surpriza a albumului sau intitulat “Beyonce” in luna decembrie a anului trecut. De asemenea, campaniile publicitare pentru gigantii L’Oreal si Pepsi i-au rotunjit veniturile cantaretei.

Potrivit sursei citate, Beyonce a castigat peste dublul anului precedent, atunci cand a ocupat locul al patrulea pe lista Forbes.

Pe locul al doilea in clasamentul Forbes figureaza la mare distanta Taylor Swift, cu 64 milioane de dolari, urmata de P!nk, cu 52 milioane dolari, Rihanna, cu 48 milioane de dolari, si Katy Perry, cu 40 milioane de dolari.

Castigurile au fost calculate din iunie 2013 pana iunie 2014 si au examinat veniturile provenite din turnee, vanzari de albume, publicatii, vanzari de produse, etc.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2