Bianca Andreescu s-a calificat pentru prima oara in cariera in sferturile de finala de la US Open

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Jucatoarea de tenis canadiana de origine romana Bianca Andreescu (15 WTA) s-a calificat, marti dimineata, in sferturile de finala ale US Open 2019, dupa o victorie in fata americancei Taylor Townsend (locul 93 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, relateaza Mediafax.

Locul 15 WTA, Bianca Andreescu s-a calificat pentru prima oara in cariera in sferturile de finala ale unui turneu de Mare Slem, dupa ce a pierdut dramatic al doilea set in fata americancei venite din calificari Taylor Townsend, scor 6-1, 4-6, 6-2.

Ea ajunge prima jucatore de tenis de la Patricia Hy-Boulais incoace care sa obtina aceasta performanta. Desi aproape invinsa, Townsend a salvat nu mai putin de patru mingi de meci in ultimul set, Bianca Andreescu a inchis meciul cu serviciul, 40-0 in ultimul game, si si-a fructificat astfel cea de-a cincea minge de meci.

Campioana la Rogers Cup si BNP Paribas Open, Bianca Andreescu devine prima jucatoare de tenis din Canada care ajunge in sferturile de finala de la US Open din 1992.

In sferturile de finala ale competitiei, jucatoarea de tenis canadiana de origine romana o va intalni pe Elise Martens, locul 25 WTA si campioana la Qatar Total Open.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2