Biciclist accidentat de un șofer beat, în Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Luni, 4 ianuarie, în jurul orei 22.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul București la intersecția cu strada Motorului s-a produs un accident rutier.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 52 de ani din Baia Mare a condus un autoturism, iar la un moment dat ar fi accidentat un biciclist care nu era semnalizat cu elemente reflectorizante.

Biciclistul a susținut că nu a suferit leziuni corporale și că nu dorește să fie dusă la spital, după care a plecat de la fața locului neputând fi identificat de polițiști, informează IPJ Maramureș.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *