Biciclist accidentat la Copalnic Manastur

PNL

Politistii din Targu Lapus au intervenit marti dupa-amiaza pentru solutionarea unui accident de circulatie produs pe raza comunei Copalnic Manastur.

Verificarile efectuate pana in acest moment au relevat ca un barbat de 43 de ani, din Grosii Tiblesului, care conducea un autoturism pe D.N.18, dinspre Baia Mare spre Targu Lapus, a surprins si accidentat un biciclist de 18 ani. Soferul a plecat de la locul accidentului, insa a revenit dupa aproximativ o jumatate de ora. De asemenea s-a stabilit ca biciclistul nu era echipat cu elemente de imbracaminte fluorescent reflectorizante si bicicleta nu era echipata corespunzator, conform IPJ Maramures.

Biciclistul a fost transportat la spital, unde a beneficiat de ingrijiri medicale, fara a ramane internat. Atat soferul, cat si biciclistul au fost testati cu aparatul etilotest si s-a constatat ca nu se aflau sub influenta alcoolului.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1