Bilant de Pasti in Maramures: Dosare penale si amenzi de 175.000 de lei

PNL

politia-circulatieIn perioada Sarbatorilor Pascale, politistii maramureseni au actionat zilnic pentru asigurarea ordinii si linistii publice, protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si pentru prevenirea oricaror fapte antisociale. In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au constatat 754 contraventii ce au fost sanctionate cu amenzi in valoare totala de aproximativ 175.000 de lei.

Cele mai multe, aproape 80%, au vizat nerespectarea normelor rutiere. 174 de conducatori auto au fost depistati in timp ce conduceau autovehicule cu viteza peste limita legala, informeaza IPJ Maramures.

Tot in domeniul rutier politistii au constatat 15 infractiuni: sapte infractiuni de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie, sase infractiuni de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, o infractiune de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat si o infractiune de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au verificat 248 persoane fizice si juridice, au inregistrat sase dosare penale, dintre care patru pentru evaziune fiscala si au confiscat bunuri in valoare de 3000 de lei.

Si in perioada urmatoare politistii de ordine publica, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, cei de politie rutiera si de la alte structuri vor actiona pentru asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica si pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Florin

  Pe bune?
  IPJ Maramures a trecut in subordinea Politiei Locale?
  Am crezut ca doar Emm e ziarul primarului, acuma si voi?
  Prezentati activitatea politiei nationale si puneti imaginea cu politia locala?

  Reply
 2. gargamel

  @Florin
  Confuzia o faci datorita asemanarii tinutelor celor de la Politia Locala cu a politistilor de la Politia Nationala. Agentul de politie din poza este de la Politia Nationala.

  Reply
  1. Florin

   Da gargamel, ai dreptate. Acum au postat imaginea corecta, initial era o poza cu politisti locali !!!
   Intreaba la redactie daca nu crezi !

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1