Bilant: Peste 90 de infractiuni constatate de politistii maramureseni in perioada Craciunului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 23 – 26 decembrie, politistii au actionat zilnic, la nivel national, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Structurile de politie au intervenit la 250 de evenimente, dintre care cele mai multe au fost sesizate prin SNUAU 112.

In urma activitatilor desfasurate, au fost constatate 91 de infractiuni, dintre care aproape o patrime au fost constatate in flagrant delict, potrivit IPJ Maramures.

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat peste 200 de sanctiuni contraventionale, dintre care 82 au fost pentru incalcarea normelor de convietuire sociala.

Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei Romane.

Astfel, in urma activitatilor desfasurate de politisti pentru prevenirea accidentelor de circulatie, au fost constatate 28 de infractiuni la regimul rutier. Au fost aplicate 135 de sanctiuni contraventionale la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, dintre care cele mai multe pentru consum de alcool si viteza.

17 conducatori auto s-au ales cu permisele de conducere retinute, dintre care cei mai multi pentru consum de alcool si pentru viteza.

Activitatile au fost desfasurate in sistem integrat, impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2