Bilantul anului 2013: Gabriel Zetea – Bila alba sau bila neagra?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, s-a remarcat in 2013 printr-o activitate intensa la nivelul administratiei judetene, cat si la nivel politic, dupa ce a devenit presedintele PSD Maramures.

La capitolul realizari, Gabriel Zetea spune ca au existat mai multe, atat in ceea ce priveste proiectele guvernamentale, cat si cele locale.

„Vorbim de realizarile unei echipe, altfel, de unul singur, nimeni nu poate sa reuseasca mare lucru. Din punct de vedere a proiectelor guvernamentale e un an bun pentru Maramures, vorbim despre 100 de kilometri de drum national reabilitati si nu doar asfaltat. Din punctul asta de vedere, judetul Maramures este considerat fruntas la nivel national, pentru ca in alte zone prioritate au fost constructiile de autostrazi.

Putem vorbi despre intrarea in linie dreapta a investitie podului peste Tisa, am avut acolo o hotarare de Guvern. In aceasta perioada se desfasoara reproiectarea podului si trecerea sa de la doua benzi la patru benzi pe sens.

Apoi vorbim despre continuarea investitiilor prin Ministerul Dezvoltarii Regionale, vorbesc mai de toate proiectele comunitatilor locale – canalizari, pietruiri, asfaltari, aductiuni de apa, reabilitari de scoli, constructia de gradinite. Toate acestea, sigur nu la nivelul pe care l-am dorit, au continuat.

In domeniul sanatatii am avut in judetul Maramures o crestere cu 20% a finantarilor pentru Casa de Asigurari de Sanatate, care, la randul ei, a finantat spitalele. Deci 20% pentru spitalele din judetul Maramures fata de anul 2012 este un lucru extrem de important”, a precizat vicepresedintele CJ.

In privinta proiectelor desfasurate la nivelul Consiliului Judetean, acesta spune ca „pe partea locala, in ceea ce priveste proiectele Consiliului Judetean, sigur ca lucrurile s-au desfasurat cu mai mare viteza, dar ne aflam unde ne aflam astazi si putem vorbi totusi de demararea procedurilor de licitatie la proiectul de pe Baia Sprie-Barsana.

Vorbim despre semnarea contractului de finantare si demararea procedurilor de achizitie la depozitul ecologic de la Farcasa, vorbim despre finalizarea unei bune bucati din proiect a Spitalului Judetean. De asemenea, vorbim despre demararea lucrarilor la Circuitul Bisericilor”.

Cat despre nerealizari, Zetea are doua mari nemultumiri.

„La nerealizari, eventual viteza cu care s-au desfasurat la nivelul Consiliului Judetean anumite lucruri si mai ales faptul ca nu s-a reusit la nivelul Consiliului Judetean demararea studiilor de fezabilitate pentru drumurile judetene, dar si lipsa elaborarii strategiei de dezvoltare a judetului”, a conchis Gabriel Zetea.

Plusuri

– implicarea activa in problemele judetului

– o buna colaborare cu factorii importanti de decizie din cadrul Guvernului

– sustinerea si implicarea in cadrul proiectului podului peste Tisa

– implicarea in cazul DN 18

– implicarea in rezolvarea problemelor din sanatatea maramureseana

– foarte activ pe linie politica

Minusuri

– obsesia schimarii directorului de la Aeroport

– neimplicarea in programul national de promovare a traditiilor cultural-etnografice ale Romaniei, din cadrul caruia Maramuresul a lipsit

– desi a adus mai mult ministri si reprezentanti ai Guvernului in Maramures, finantarile nu au fost cele dorite

Pentru 2013, vicepresedintelui Gabriel Zetea ii acordam bila alba.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

10 Comments

 1. dumitru

  Tanarul nu are nicio sansa, a intrat in plasa primarului, care il duce cu zaharelul si-i promite sprijin pentru functii si onoruri. Cand se va trezi, va fi prea tarziu.

  Reply
 2. Sile

  Omul primeste doua bile. Si un carnat. Pentru ca a (n-a) facut decat ceea ce prevedea fisa postului pentru salariu. Sa felicitam strungarul pentru ca anul trecut a strunjit 4 mii de piese? E o prostie, pentru asta a fost platit.

  Reply
 3. dilau

  bila neagra din start,chiar foarte neagra.treaba asta cu implicare,sustinere,colaborare….sint povesti atita timp cit rezultatele sint zero.la cit e de tinar – desi da impresia ca e de 100 de ani in politica maramureseana – si de pilos ar fi putut face mult mai multe pentru judet.

  Reply
 4. Omul Revolutionar

  E suficient sa te uiti la fata omului si sa-ti dai seama de realizari.
  Cu asta am spus tot.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2