Bilantul anului 2014: Zamfir Ciceu – Bila alba sau bila neagra?

zamfir-ciceuIn anul 2014, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, a avut mai multe probleme de gestionat, printre care cele mai spinoase fiind cele legate de directorii unor institutii aflate in subordine, precum si de proiectele mari ale judetului. In cateva randuri, activitatea lui s-ar putea rezuma in felul urmator:

Plusuri

– continuarea proiectelor mari ale Maramuresului

– schimbarea conducerii Protectiei Copilului

– reabilitarea zonei din fata Palatului Administrativ

– realizarea unei noi sali de sedinte pentru consilierii judeteni

– initierea acordarii titlului de Cetatean de Onoare al Judetului Maramures

– organizarea celei de-a sasea editii a evenimentului Craciun in Maramures

– desemnarea unui om respectabil la conducerea Aeroportului Baia Mare

– finalizarea procedurilor privind reluarea lucrarilor pe drumul Baia Sprie – Barsana, acestea putand incepe in orice moment, in functie de vreme

– abilitatea de a nu reactiona in fata numeroaselor critici aduse atat pe plan politic, cat si administrativ si personal

Minusuri

– neacceptarea criticilor din partea consilierilor judeteni, Ciceu oferind raspunsuri ironice la sedintele CJ

– lentoarea cu care gestioneaza proiecte precum Depozitului Ecologic si Circuitului Bisericilor de Lemn

– finalitate scazuta pentru judet, in urma deselor sale vizite in strainatate.

Pentru anul 2014, presedintelui Zamfir Ciceu ii acordam bila alba.

Tu ce parere ai?

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

15 Comments

 1. justitiarul

  pai sa le luam pe rand. Nu sunt proiecte mari in derulare in Maramures deci nu a avut ce continua, a numit la Protectia copilului pe sotia unui consilier personal a carei rezultate nu se vad, reabilitarea zonei din fata Palatului este catastrofala neexistand nici un motiv ca in fata unui obiectiv de arhitectura specific anilor 70-80, sa pui pavaj din granit (amplasat pe frig si incorect ca si pe Podul Viilor), nu contest respectabilitatea dlui Buda desi e doar interimar, o contest a lui Bragaru ca sef al CA Aeroport si intreb de ce nu este respectabil Mihai Patrascu? Asadar numai nerealizari la care adaugam absenteismul, neimplicarea, suficienta si superioritatea afisate in permanenta, cocolosirea lui Dumuta si Bragaru, populismul ieftin si apologia juristilor ca unica profesie care se pricepe la management, antrepenoriat, politica, vanatoare si femei. Cu siguranta o bila neagra. Uriasa.

  Reply
 2. vorbitor

  cele 9 “plusuri” sunt gaselnite infantile prescolare, nici nu are rost sa discutam despre posibile realizari fie singur fie in tandem cu penibilul contry manager. ambiguitatea utilizarii cuvantului respectabil o imput insa in totalitate autorului articolului.

  Reply
 3. dilau

  bila neagra pentru inalta tradare.ca singurul presedinte de cj din partea pc ar fi trebuit sa fie trup si suflet alaturi de seful felix.el si costel de la agricultura ar fi trebuit sa-si asume fiecare cite vreo 2 ani. asa felix raminea cu 6.

  Reply
 4. dilau

  prietene ciprian dragos, iar o sa zici ca dau cu parul dar nu e chiar asa. habar n-am cine ofera bilele dar e durere mare. treaba asta cu ” desemnarea unui om responsabil la conducerea aeroportului ….” e pozitia oficiala a ziarmm?. nu m-as fi bagat in seama dar pe mine/noi m-ar fi interesat sa ne spuneti si cit de meserias e omul.

  Reply
   1. dilau

    mai draga clara, n-am dovezi dar la cite bile albe acorda gazdele noastre actualei puteri ma face sa cred ca incearca sa se puna bine cu viitoarea opozitie.:))).

    Reply
    1. clara

     dragule, stii ce cred eu? le-a intrat frica-n oase, asta sa nu spun altceva :)) ciuciu, nu mai ia cj-ul, dar, hai sa-i mai dam cateva limbi cat mai e la conducere, doar se stie cati are pe statul de plata din presa, mai mult cate angajari a facut pe spranceana :))).

     Reply
    2. dilau

     mai draga clara, eu si acum am o mare nelamurire – de cine ar trebuie sa ne/le fie mai frica, de aia care pleaca sau de aia care vin? -. :))).

     Reply
 5. guta

  Astea-s ,,plusuri,, de ZiarMM ! Mai ziarule , uneori ma intreb de ce mai intru la voi pe site ?! Aveti vreo 2-3 clienti care-i pupati

  Reply
  1. dilau

   prietene guta, dau o bere online daca parerile noastre coincid. cine este personajul cel mai pupat de gazdele noastre?.

   Reply
  1. dilau

   mai steko, nu crezi ca esti cam generos?. pentru prezenta nu se da mai mult de 5 si ala cu un minus in fata. :))).

   Reply
   1. STEKO

    Mai Diugule,ii dau totusi aceasta nota!Intr-o discutie ,,aprinsa”intre prieteni pe FB zilele trecute l-am rugat sa raspunda transnt si nu ,,diplomatic”.La cea de-a treia incercare de-a mea a raspuns cum mi-am dorit.A dat un raspuns foarte transant,eram in discutie cred ca vre-o 6-7 insi,mi-a placut raspunsul lui…

    Reply
 6. ioan

  Ce aprecieri poti sa dai unui d./// ca asta ciceu,, care toata ziua umbla numai dupa femei , este un g/// fara precedent scurt fara prelungiri ,, iata ce avem injudet mizerie !!!!!!!!!!!!

  Reply
 7. Cetateanu'

  Mai de graba o bila MARO, drumul BS-Barsana sa fie lucrarea de diploma a presedintelui CJ? se pare ca acest proiect da de furca fiecarui “SERIF” de judet :))

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1