Bilantul de duminica al politistilor rutieri maramureseni: 14 permise de conducere retinute si trei dosare penale intocmite

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica, 30 septembrie, politistii maramureseni au actionat cu aparatura radar din dotare pe principalele artele de circulatie de pe raza judetului, in vederea prevenirii accidentelor de circulatie produse pe fondul vitezei excesive.

Pe D.N.1C Baia Mare – Seini, D.N.18 Moisei – Leordina, pe raza oraselor Baia Mare si Somcuta Mare dar si pe raza de competenta a Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus, politistii au oprit pentru verificari mai multi soferi care circulau cu viteza peste limita legala.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 76 de sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru depasirea limitei de viteza. Valoarea amenzilor aplicate a depasit suma de 40.000 de lei. Totodata, in 14 cazuri au fost retinute permisele de conducere, iar intr-un caz a fost retras certificatul de inmatriculare, conform IPJ Maramures.

Totodata, politistii au intocmit trei dosare penale, toate sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.

Un tanar de 27 de ani din Budesti, un tanar de 28 de ani din comuna Ocna Sugatag si un barbat de 42 de ani din Seini, care aveau peste 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat, au fost condusi la spital pentru recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. In toate cazurile politistii continua cercetarile urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole