Bilantul deceselor in urma inundatiilor recente din India depaseste 200

Reclame home 1
Reclame home 1

Bilantul deceselor in urma inundatiilor provocate de precipitatiile din sezonul musonic, care au afectat statele indiene Assam si Bihar, depaseste 200, potrivit relatarilor din presa, informeaza Xinhua, transmite AGERPRES.

In statul Assam, situat in nord-est, cel putin 80 de persoane si-au pierdut viata in urma intemperiilor. Mai multe rauri, printre care si Brahmaputra, au depasit cotele de atentie, iar pericolul de inundatii continua sa ramana ridicat in localitatile Kokrajhar si Nalbadhinued din statul Assam.

Potrivit autoritatii pentru managementul dezastrelor din statul Assam, inundatiile au afectat peste 3,8 milioane de persoane din 20 de districte situate in acest stat.

In statul Bihar (est), peste 120 de persoane si-au pierdut viata pana la aceasta ora.

Aproape 8,1 milioane de persoane din cel putin 12 districte au fost afectate pana in prezent.

Apele raurilor Kosi, Budhee Gandak, Bagmati, Adhwara Samooh, Parmaan, Kamla Balaan si Mahananda au depasit cotele de atentie.

Pe teritoriul statului Bihar, au fost instalate 42 de tabere pentru sinistrati, care ofera adapost persoanelor afectate de inundatii. Un numar de 26 de echipe din partea Autoritatii nationale pentru managementul dezastrelor, 796 salvatori si 125 de ambarcatiuni au fost mobilizate in regiunile afectate din acest stat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2