Bilantul Guvernului Ciolos, scris in 26 de pagini, mai mic si decat un abecedar. #GoHomeCiolos 

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ciprian-rogojanBilantul guvernarii Ciolos m-a lasat cu gura cascata. La propriu. La un an de guvernare, supereroii tehnocrati au eliminat coruptia, minciuna si ditamai populismul. In Romania anului 2016, totul e curat ca lacrima si merge ca pe roate.

Trec mai departe cu lecturarea si nu am cum sa nu observ titluri scrise pompos, precum ,,Pastram in tara oamenii cu inalta pregatire profesionala. O guvernare responsabila. Mai multa grija pentru pacienti. Masuri concrete dupa tragedia de la Colectiv. Investim in oameni. Plata subventiilor pentru agricultori. Romania – partener pro-activ si responsabil in UE si NATO!” Ati auzit bine!

Se vorbeste despre tragedia de la Colectiv intr-un bilant care nu seamana deloc a bilant, ci ma duce cu gandul la un teatru ieftin, de tip electoral. Si surpriza mi-e si mai mare cand descopar ca intreg bilantul are…tineti-va bine!: 26 de pagini. Mai putin si decat un abecedar. Care indicatori economici, care executii bugetare sau grafice de crestere?! In loc sa avem rezultate concrete, avem cuvinte puse intr-un puzzle populist. E doar o copie a Platformei Romania 100, cu niste cifre aruncate la deruta, pentru prostirea electoratului.

Cat de prosti sa ne creada? Cat de creduli sau imbecili? Suntem isultati, in masa. Planurile cincinale de pe vremea fostilor dictatori sigur erau mai bine sustinute. Si mai convingatoare. Macar isi dadeau silinta.

Acestia sunt „tehnocratii” lui Ciolos. Un ZERO transpus in 26 de file care vor face istorie. Pentru ca Ciolos isi merita debarcarea. Asa ca #GoHomeCiolos ! Lasa-ne neprostiti!

Senator Ciprian Rogojan, Candidat ALDE, Pozitia 1 la Senat

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. viorel

  Prietene,dar care e bilantul tau pentru acest judet?In afara de vorbarie,vorba ta:,,întrebari si interpelari”,nu mare lucru.

  Reply
  1. Mihai@yahoo.com

   Eu imi asum orice postare si orice comentariu. Va rog sa nu va mai ascundeti identitatea sub tot felul de pseudonime si sa aveti cei 7 ani de acasa. Nu pot sa va raspund cu un mesaj suburban, dat cu siguranta comunitatea noastra nu are nevoie de specii ca d-voastra. In sptiu public nu se folosesc cuvinte suburbane . Fiti civilizat si nu fiti grobian !

   Reply
 2. Bogdan

  Ma scuzati,nu era vorba de PSD,atat de fascinat eram de articol,incat nici n-am mai stat sa vad ce idiot comenteaza de premier.Da,deci ALDE.Alupigus si voua.

  Reply
 3. doctor

  Mihaita stai cam slab cu nervii si nici nu vrei sa vii la un consult nici nu accepti ca te- ai nascut in comunism si mai crezi ca esti tare ca te cheamă Mihai ca si pe rege, ii fi ceva vita nobila si nu stim noi! Mi-ai scris ca te inbolnavesc dar eu cred ca te-ai născut bolnav!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2