Bill Gates conduce intr-un clasament al celor mai admirate personalitati

Reclame home 1
Reclame home 1

Bill Gates, fondatorul uriasei companii Microsoft, figureaza pe primul loc al unui clasament al celor mai admirate personalitatilor si aflate in viata, realizat de cotidianul britanic The Times in baza unui sondaj efectuat in 13 tari, potrivit Ria Novosti citata de Agerpres.

El este urmat de actualul sef al Casei Albe, Barack Obama, si de Vladimir Putin, care trebuie sa se multumeasca cu locul al treilea.

Pe pozitia a patra s-a clasat papa Francisc in acest top elaborat in baza unui sondaj realizat de YouGov, unul dintre cele mai importante institute internationale de cercetare de piata.
Dintre personalitatile femei, de cea mai mare apreciere se bucura regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, care s-a clasat pe locul 17 in clasamentul general.

O urmeaza, pe pozitia a 19-a, actrita hollywoodiana Angelina Jolie, cunoscuta si datorita activitatii sale filantropice.
Cancelarul german Angela Merkel se situeaza pe locul 26, la egalitate de puncte cu fostul secretar de stat american Hillary Clinton, care ocupa locul 27.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2