Birmingham: Autoritatile britanice au decis sa protejeze o lucrare murala de Banksy dup ace aceasta a fost vandalizata

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Autoritatile britanice au protejat marti o noua lucrare murala apartinand lui Banksy, in care acesta atrage atentia asupra celor fara adapost, dupa ce o persoana a adaugat nasuri rosii celor doi reni care apar in lucrare, informeaza marti DPA, potrivit Agerpres.

Luni, artistul a postat un videoclip cu lucrarea monocroma, realizata in centrul orasului Birmingham, in care doi reni trag la o banca pe care se afla intins un om fara adapost, in loc de traditionala sanie a lui Mos Craciun.

„Dumnezeu sa binecuvanteze Birmingham”, a scris artistul in prezentare. ‘In cele 20 de minute in care l-am filmat pe Ryan pe aceasta banca, trecatorii i-au oferit o bautura fierbinte, doua batoane de ciocolata si o bricheta – fara ca el sa ceara vreodata ceva”, a completat el.

Dupa ce nasurile rosii au aparut peste noapte, compania Network Rail, proprietara peretelui de langa statia din Jewelry Quarter, a instalat placi de plexiglas pentru a preveni alte acte de vandalism, insa nu a indepartat nasurile rosii.

„Arta murala a lui Banksy surprinde atat de bine situatia oamenilor fara adapost. Facem bine ca o protejam pentru a putea fi vazuta de toata lumea”, a precizat David Golding, manager la Network Rail.

Presa locala a informat ca s-a inceput monitorizarea permanenta a locului unde a fost amplasata lucrarea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2