Biroul Politic al PNL se va reuni pe 16 martie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

pnl1Biroul Politic al PNL se va reuni pe 16 martie, pe ordinea de zi a sedintei figurand, printre alte teme, aprobarea unui proiect de lege privind votul prin corespondenta si, de asemenea, clarificari statutare in cazul membrilor de partid cu probleme in justitie, a anuntat prim-vicepresedintele liberal Ludovic Orban, luni, intr-o conferinta de presa, scrie Agerpres.

“Luni, 16 martie, a fost convocat Biroul Politic al PNL si s-a hotarat ca pe ordinea de zi a Biroului Politic sa fie cuprinse urmatoarele puncte: la primul punct vom adopta propunerea noastra privind votul prin corespondenta, subiect la care pana astazi PSD este corigent. (…) La punctul doi propunem modificari ale statutului prin care sa se clarifice modul in care se solutioneaza in partid cazurile colegilor nostri care se afla in diferite faze ale procedurii de urmarire penala”, a precizat Orban la finalul sedintei comisiei de unificare a liberalilor.

El a explicat ca propunerea referitoare la statut vizeaza in principal ca membrii PNL trimisi in judecata sa fie suspendati de drept din functiile politice de conducere pe care le detin.

“Membrii PNL care sunt condamnati in prima instanta vor fi suspendati de drept si din calitatea de membru de partid, urmand ca in cazul in care sunt condamnati definitiv sa-si piarda de drept calitatea de membru de partid. De asemenea, in cazul in care se dicteaza arest preventiv impotriva unui membru al PNL in mod evident acesta va fi suspendat si din functia politica pe care o detine si din calitatea de membru pana la incetarea masurii de arest preventiv. (…) Toate aceste sanctiuni se aplica pentru fapte savarsite cu intentie, si nu de infractiuni savarsite din culpa”, a precizat prim-vicepresedintele PNL.

Ludovic Orban a mai anuntat ca la sedinta Biroului Politic al PNL propunerea liberalilor pentru functia de premier, Catalin Predoiu, va face o prezentare a programului de guvernare.

“De asemenea, va exista o dezbatere a masurilor prevazute in acest program. In fine, vom evalua stadiul de constituire a structurilor judetene si locale ale PNL”, a adaugat Orban.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Penalilor puteti sa va suflati in dramba .. ca sunteti neste nemernici fara pereche, va tot agitati a conduce tara si nu incapeti de PENALII VOSTRII fara nesimtire pur si simplu pentru voi sunt necesari PLUMBI< in picioare si nu numai !!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *