Blaga: Alianta electorala PDL-PNL se va numi Alianta Crestin Liberala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Alianta electorala dintre democrat-liberali si liberali se va numi Alianta Crestin Liberala PDL-PNL, a anuntat marti presedintele PDL, Vasile Blaga, scrie Agerpres.

“Am analizat cercetarile sociologice referitoare la numele pe care va trebui sa-l poarte alianta electorala dintre PDL si PNL. El va fi Alianta Crestin Liberala PDL-PNL”, a declarat Blaga, la PDL Bucuresti.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

4 Comments

 1. dilau

  prietene ion beuca, iar te-ai laudat singur degeaba, alianata nu se va numi pnl.vad ca de o vreme te tupilesti mai rau ca basistii la referendum, pai se poate asa ceva?.acum e nevoie sa ne unim cu totii daca vrem sa dam de pamint cu ciuma rosie.

  Reply
 2. ioan

  monumental si Blaga: “Am analizat cercetarile sociologice referitoare la numele pe care va trebui sa-l poarte alianta electorala dintre PDL si PNL. El va fi Alianta Crestin Liberala PDL-PNL”, a declarat Blaga, la PDL Bucuresti”
  alianta, adica O ALIANTA fem…si buldogul castrat zice : EL va fi, adica alianta e de genul masculin !?. Dobitoc agramat si incult, ce mai..vames c….

  Reply
  1. dilau

   mai ioane, poti sa injuri pina sta mitzu-n coada, ce folos?. wc tudor nu va ajunge nicodata la cotroceni.

   Reply
 3. ioan

  Alianta asta va fi un BALON in care vor infinge ace multe proprii MEMBRII DE PARTID care nu mai suporta ceeea ce se intampla cu acest PDL,, la care basescu le-a spus ADIO<<< numai udrea ii poate repara insa inca nu a aparut masculul care sa o convinga , sa o dovedeasca in pregatire politica si nu numai!!!!!!!!! pacat acesti taietori ai gatului ROMANILOR nu mai au moale sub cur !!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2