Blaga: Am formulat o motiune de cenzura, ii asteptam pe cei de la PNL sa vina sa o semneze

PNL

PDL a finalizat o motiune de cenzura impotriva Guvernului si asteapta ca demersul sa fie sustinut prin semnatura si de parlamentarii PNL, a declarat liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, vineri, la RFI, transmite Agerpres.

“Avem formulata o motiune de cenzura, ea este de fapt o Carte Neagra a guvernarii USL, este finalizata si asteptam voturile PNL-ului, mai ales asteptam semnaturile PNL-ului, s-o putem depune, daca sunt barbati politici si daca recunosc greselile pe care le-au facut. Noi ii asteptam pe cei de la PNL sa ne semneze motiunea, pentru ca nu vad ce motiune ar putea depune PNL-ul dintr-odata, de dimineata pana seara”, a afirmat Blaga.

El a adaugat ca in acest moment nu exista o colaborare a PDL cu PNL, dar a subliniat ca liberalii din Senat au votat alaturi de democrat-liberali impotriva proiectelor de lege initiate de Guvernul USL.

“Nu exista acest dialog, pentru ca domnul Crin Antonescu a si spus fara sa intrebe, fara sa-l rugam noi, a spus ca nu colaboreaza cu PDL-ul. Dar ce, l-am rugat noi sa colaboreze cu PDL-ul? E adevarat ca luni au votat alaturi de noi impotriva tuturor proiectelor Guvernului USL”, a spus presedintele PDL.

Intrebat cum vor colabora totusi democrat-liberalii cu liberalii in opozitie si daca se va ajunge la situatia ca PNL, PDL si PP-DD sa faca separat opozitie, Vasile Blaga a raspuns ca singura formula agreata in acest moment este cea a unei colaborari punctuale in Parlament.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1