Blaga, despre fuziunea PDL-PNL: Eu sunt optimist

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca este optimist in ceea ce priveste viitorul politic al PDL si PNL, adaugand ca in zilele urmatoare va fi stabilita si data congreselor in vederea fuziunii celor doua formatiuni, informeaza Agerpres.

“Suntem intr-un plin proces de fuziune PDL-PNL si eu privesc spre viitor. Probabil astazi, maine cel tarziu va fi stabilita si data congreselor”, a sustinut Blaga, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PDL.

Blaga a comentat si declaratia fostului lider liberal Crin Antonescu referitoare la evenimentele politice din 2012, care a spus ca PDL ar trebui sa nu prea mai afirme ca a fost o lovitura de stat, presedintele democrat-liberalilor precizand ca nu crede ca cineva din clasa politica romaneasca “trebuie sa-si aduca aminte cu placere de ce s-a intamplat in vara anului 2012”, lucru probat de “reactiile care au fost din partea Comisiei Europene, ambasadelor statelor acreditate la Bucuresti, atunci cand au fost atacate fie Comisia, fie Departamentul de Stat”.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2