Blaga: Ii reamintesc presedintelui Basescu ca fara PDL nu ar fi devenit ceea ce este

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, ii reaminteste lui Traian Basescu, in replica la declaratiile acestuia, ca fara cei 300.000 de membri ai partidului care l-au sustinut nu ar fi devenit niciodata “ceea ce este din punct de vedere politic”, informeaza Agerpres.

“Domnul presedinte Traian Basescu poate sa ma atace oricand, mi-am asumat acest lucru. Dar nu-i voi permite sa atace PDL. Acest partid, si numai acest partid, l-a ajutat si i-a fost aproape de fiecare data cand a avut probleme (in cele doua suspendari), precum si in devenirea sa politica (alegerile prezidentiale)”, arata Vasile Blaga intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

El spune ca ii recunoaste lui Traian Basescu “meritul de a fi un candidat de exceptie”, insa acest lucru nu-i da dreptul sa ponegreasca PDL, care “i-a sustinut toate proiectele politice de modernizare a statului roman si atunci cand era in opozitie si cand era la guvernare”.

“Eu nu astept din partea domnului presedinte Basescu niciun gest de recunostinta, pentru ca el nu crede ca in politica se fac asemenea gesturi. Dar cred ca acest partid merita sa fie respectat. Fiecare dintre noi datoreaza cate ceva PDL si nu este corect sa fie atacat. Il rog pe domnul presedinte Basescu sa nu creeze transee peste care nu se vor putea construi punti dupa aceste alegeri”, adauga Blaga.

Seful statului a vorbit joi, intr-o emisiune pe postul B1TV, despre o posibila fuziune intre PDL si PNL.

“Vasile Blaga, daca va avea un esec, daca nu va realiza acei 20% la europarlamentare, va fi in stare sa caute orice solutie pentru a se spala de esec. De asta l-a promovat atat de timpuriu pe candidatul Predoiu, ca sa poata pune in spatele lui, acum vede ca nu prea merge. Va cauta solutii din astea radicale, ca sa dea o bombonica”, a spus seful statului.

Presedintele Basescu a mai spus ca pentru el “Blaga este o uriasa dezamagire”.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2