Blaga: Mi-as dori ca membrii Guvernului Ciolos sa se inscrie in PNL

PNL

vasile blagaCo-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca si-ar dori ca ministrii Cabinetului Ciolos sa se inscrie in PNL si sa candideze pentru functii in partid, informeaza Agerpres.

”Eu imi doresc foarte mult ca acest Guvern sa performeze, de aceea il si sustinem, mi-as dori foarte mult ca cei care fac parte din actualul Guvern sa se inscrie in PNL, mi-as dori ca foarte multi dintre ei sa candideze — acesta nu este nici partidul meu, nici al domnului Robu, nici al doamnei Gorghiu — pentru functii in PNL si cine le va castiga, le va castiga. Acesta este un partid deschis, serios, nu este proprietate privata (…) cine va fi ales, va fi ales’, a spus Vasile Blaga.

El a mai aratat ca daca PNL ar fi reusit ca prin motiunea de cenzura sa ajunga la putere, guvernul era unul PNL, dar nereusind acest lucru, liberalii au fost nevoiti sa sustina Cabinetul tehnocratului Ciolos, ‘care nu este un guvern PNL’.

”Daca PNL ar fi reusit ca prin motiune de cenzura sa ajunga la putere, guvernul era PNL (…). Guvernul Ponta a cazut sub presiunea opiniei publice, a strazii. Și atunci sustinem guvernul de tehnocrati, dar pe care-l dorim depolitizat. Culmea ipocriziei este la Liviu Dragnea care sustine ca este un guvern PNL, uitand ca in acest moment majoritatea secretarilor de stat, al prefectilor, al directorilor institutiilor descentralizate apartin PSD (…)”, a spus Blaga.

El a mai aratat ca in privinta luptei anticoruptie, PNL este un partid consecvent si ”de fiecare data, indiferent de cine a fost vorba (…) am votat si vom vota la vedere cand Justitia va cere ridicarea imunitatii cuiva”.

Blaga a reiterat faptul ca PNL introduce zece criterii de integritate pentru fiecare persoana care doreste sa candideze la vreo functie pentru alegerile din 2016, de la cea de consilier local si judetean, pana la cea de primar, presedinte de consiliu judetean sau parlamentar.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1