Blaga: Ne va fi foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa colaboram cu Miscarea Populara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat miercuri, la Predeal, ca atacurile Miscarii Populare indreptate impotriva formatiunii politice pe care o conduce vor face foarte grea, daca nu chiar imposibila colaborarea dintre cele doua partide in perspectiva unui proiect al ‘marii drepte’, conform Agerpres.

‘Va fi foarte greu, daca nu chiar imposibil (…) Va fi foarte greu sa stam la masa cu oamenii care pana ieri au fost langa noi si de astazi, cu toate fortele, ne injura. Au pe cine ataca, sa atace Guvernul USD. Dar eu chiar asta cred, ca doresc sa sprijine guvernul USD’, a spus Vasile Blaga.

Referindu-se la Miscarea Populara, Blaga a punctat ca ‘nu exista doua PDL’ si a mai spus ca oamenii ‘nu trebuie sa se lase amagiti de cantecele de lebada’ ale celor care pana ieri le-au fost colegi si care au plecat pentru ca ‘cineva nu a ajuns presedinte de partid’.

Blaga a subliniat ca PDL este in competitie cu toate formatiunile politice care au depus candidaturi pentru alegerile europarlamentare si ca scopul partidului pe care il conduce este de a deveni a doua forta politica din Romania si prima pe esichierul de centru-dreapta.

‘Suntem in competitie cu toate partidele care au depus liste. Cu PSD suntem in competitie din 1991. O singura data am colaborat cu PSD, in 2009, timp de opt luni si a fost o mare greseala (…) Nu am fi avut azi acest mamut daca se spargea atunci’, a afirmat Vasile Blaga.

Cat priveste PNL, a opinat ca acest partid, care a fost ‘aruncat ca o masea stricata’ de la guvernare, nu face o opozitie reala, dovada si faptul ca si-a pastrat functiile in teritoriu.

Declaratiile au fost facute la Predeal, unde se desfasoara Conventia nationala a organizatiilor PDL de pensionari si varsta a treia.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2