Blestem: Licitatia pe Baia Sprie-Barsana, anulata

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Proiectul drumului Baia Sprie-Barsana a inceput prost, a continuat si mai prost si se anunta in continuare dificil.

Presedintele Zamfir Ciceu a prezentat solutia pe care Comisia de evaluare a dat-o pentru ofertele tehnice prezentate la licitatia destinata acestui proiect.

Comisia de evaluare a lucrat sub permanenta monitorizare a UCVAP. Comisia a decis cu unanimitate de voturi anularea procedurii de atribuire pentru achizitia publica destinata realizarii lucrarilor ramase de executat pentru proiectul „Reabilitare traseu de Drum Judetean Baia Sprie – Cavnic – Ocna Sugatag – Calinesti – Barsana”.

Motivul a fost generat de faptul ca toate cele trei oferte sunt neconforme, oferta tehnica a agentilor economici respectivi fiind necorespunzatoare.

„Exista un risc major de nefinalizare a lucrarilor in termen. Riscam sa avem un castigator care nu avea capacitatea tehnica de a finaliza lucrarea. Iar dupa aceea procedura de reziliere a contractului e foarte greoaie”, sustine presedintele Zamfir Ciceu.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures a lansat o invitatie publica tuturor agentilor economici sa se prezinte la licitatia pentru acest proiect, care urmeaza sa fie reluata.

Proiectul revizuit are sursa de finantare asigurata, iar lucrarile ramase de executat ar putea fi realizate intr-un termen de 6-8 luni. Termenul limita pentru finalizarea proiectului este decembrie 2015.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. florind

    Ok! Si? Firmele care au facut drumul Dej -Baia Mare(apropo, va mai amintiti cum era acel drum si cat de bun este acum? ) , Sighet-Viseu de Sus au fost informate sa participe?
    Nici nu ma intereseaza cine este si a cui este si alte detalii! Vreau din tot sufletul ca drumul Baia Sprie- Barsana sa fie realizat de una din aceste firme, la calitatea la care au facut cele 2 lucrari mai sus mentionate si in timp similar!
    Ce putem face noi ca cetateni sa reusim aceasta?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2