BLOC SEMILUNĂ – Oamenii sunt disperați. A ajuns să le plouă în casă (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Lucrările care s-au executat la blocul de la Semilună sunt puse sub semnul întrebării. Și pe bună dreptate, dacă ne gandim că acum oamenilor le plouă în case. Ceea ce trebuia să fie o lucrare care să le aducă bucurie, s-a transformat într-un coșmar. Realitatea este că apa intră în locuințe, afectează mobilierul, pardoseala, apare umezeala, condensul și de aici mucegaiul și infiltrațiile produse.

Pe adresa redacției am primit niște fotografii și imagini video care arată cat de prost s-a lucrat la acest bloc. Oamenii au ajuns să își pună lighene pe balcon, prosoape pentru a absorbi umezeala și multe alte improvizații care nu fac cinste nimănui. Despre calitatea lucrărilor care se fac la aceste blocuri de locuințe care au intrat în reabilitare termică s-a mai vorbit. Și de cele mai multe ori lipsa forței de muncă calificate își spune cuvantul. Dar oamenii răman cu paguba.  Iar Primăria Baia Mare ar trebui să ne dea niște explicații. Nu nouă, ci oamenilor care acum au rămas cu paguba și care acum așteaptă ca municipalitatea să își facă treaba. Adică să fie cineva care supervizează ce se lucrează, să fie cineva răspunzător dacă se lucrează prost, mai ales că acest bloc nu a costat puțin.

„Cum au pus deja vata au început deja problemele. Am avut termopan și înainte, dar nu am avut probleme. Termopanul pus acum e mai prost decat cel ce l-am pus acum 10 ani”, spune un locatar.

 

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2