BMW cautat de autoritatile din Germania, depistat la Petea

Politistii de frontiera din Petea au descoperit un autoturism marca BMW, care figura in bazele de date ca fiind cautat de autoritatile din Germania.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “La Punctul de Trecere al Frontierei Petea, din judetul Satu Mare s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera pe sensul de intrare in tara, un cetatean roman, in varsta de 41 de ani, domiciliat in judetul Botosani. Acesta conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitara marca Volkswagen LT 35 si remorca, ambele inmatriculate in Romania. Pe remorca se afla un autoturism marca BMW 7L, fara placute de inmatriculare, an de fabricatie 2014.”

La controlul specific, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare in urma carora au constatat ca autoturismul transportat era semnalat ca fiind furat, alerta fiind introdusa de autoritatile din Germania in data de 15 iulie 2019.

Masina in cauza, in valoare de aproximativ 77.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Petea, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1