BMW seria X6, inmatriculat in Franta, cautat de autoritatile din Italia, depistat la Petea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii din Petea au descoperit la controlul de frontiera un autoturism marca BMW, care figura in bazele de date ca fiind cautat de autoritatile din Italia.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “La Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, un cetatean roman, in varsta de 37 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures. Acesta conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Jeep si remorca marca Syrius, ambele inmatriculate in Romania. Pe remorca se afla un autoturism marca BMW seria X6, inmatriculat in Franta. La controlul specific, colegii nostri au efectuat verificari suplimentare in bazele de date. Astfel, au constatat ca autoturismul aflat pe remorca era semnalat ca fiind ,,bun cautat pentru confiscare”, alerta introdusa de autoritatile din Italia, in data de 16 martie 2017.”

Drept urmare, autoturismul in cauza, in valoare de aproximativ 66.300 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Petea, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire.

Foto: ITPF Sighet

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole